دکتر کارل براى اطلاع بیش‏تر از ضررهاى نان سفید توضیح مى‏ دهد:

«نان سفید (نانى که سبوس گندم آن کاملا گرفته شده باشد) بزرگ‏ترین لطمه را به سلامتى مردم مى‏ زند.

پوست گندم که به صورت سبوس درمى‏ آید و به وسیله الک کردن از آرد جدا مى‏ شود، آن‏قدر مواد لازم و مفیدى براى بدن دارد که آن را به نام پوسته عجیب و اسرارآمیز نامیده ‏اند زیرا یکى از مهم‏ترین اعمال حیاتى موجودات زنده اکسیداسیون گوگرد آلى است و در بدن انسان ماده‏اى به نام گلوتاتیون وجود دارد که این اکسیداسیون را انجام مى‏دهد و گلوتاتیون از اسید گلوتامیک ساخته شده و این اسید گلوتامیک باید به وسیله غذاها هر روز وارد بدن گردد و این ماده در هیچ‏یک از غذاها به اندازه‏ اى که در گندم هست وجود ندارد.

عجیب اینجا است که تمام اسید گلوتامیک موجود در گندم، در پوسته، یعنى سبوس آن جمع شده و در آرد سفید مطلقا وجود ندارد و آرد سفید تقریبا از نشاسته خالص ساخته شده است.

بنابراین، نانى که از آرد سفید تهیه شده باشد یکى از مهم‏ترین اعمال حیاتى بدن را دچار وقفه مى‏ کند و عوارضى از آن ایجاد مى ‏شود».




موضوعات مرتبط: تغذیه، چند کلمه حرف کتاب
۶ اردیبهشت ۱۳۹۶ [۱۶:۲۶]
۸۰۳ بازدید