روش تهیه آبغورا آشی و فواید خوردن آن
آبغورا آشی یا بامادورآشی از غذاهای بومی آذربایجان شرقی است که از آشهای بدون گوشت و از گروه مزوره ها در طب سنتی به حساب می آید.
بابونه؛ از ضعف معده تا ضعف سیستم عصبی
مطابق با مرجع کمیسیون E استفاده از بابونه در موارد سرفه، برونشیت، تب و سرماخوردگی، التهابات پوستی، التهاب دهان و گلو، مستعد بودن به عفونت، جراحات و سوختگی، پیشنهاد شده است.
آرشیو موضوعی
از دل مقالات (۴)بازنشر (۲۰)
تغذیه (۲۰)
چند کلمه حرف کتاب (۱۶)
دکتر الهام قدمی یزدی (۳)
دکتر راحله زارعشاهی (۳)
دکتر محمدعلی زارعیان (۱۵)
دکتر مهدی عدل (۱)
ریزنگاشت (۱۲)
طب سنتی ایران (۲۶)
مفردات و گیاهان دارویی (۱۴)
یادداشت (۱۵)
آرشیو زمانی
دی ۹۷ (۳)شهریور ۹۷ (۲)
مرداد ۹۷ (۳)
تیر ۹۷ (۶)
خرداد ۹۷ (۴)
دی ۹۶ (۵)
آذر ۹۶ (۴)
مهر ۹۶ (۵)
شهریور ۹۶ (۲)
مرداد ۹۶ (۲)
تیر ۹۶ (۵)
خرداد ۹۶ (۷)
اردیبهشت ۹۶ (۱۱)
فروردین ۹۶ (۸)
اسفند ۹۵ (۲)