سابقا، آرد به ‏طور طبیعى مصرف مى ‏شد و کاملا سالم بود

ولى امروزه آن را براى مرغوب و مشترى‏پسند شدن، به وسیله یک عده مواد شیمیایى رنگ مى ‏کنند.
این رنگ‏هاى شیمیایى همه براى بدن مضرند
لذا به موجب قوانینى در کشورهاى متمدن کنونى، رنگ کردن آرد قدغن شده است،
با این حال، هنوز هم در شهرهاى بزرگ امروز متداول است.

نام کتاب : مجموعه آثار دکتر سید جلال مصطفوی کاشانی




موضوعات مرتبط: تغذیه، چند کلمه حرف کتاب
۲۸ فروردین ۱۳۹۶ [۱۰:۰۵]
۵۷۴ بازدید