سابقا، آرد به طور طبیعى مصرف مى شد و کاملا سالم بود
ولى امروزه آن را براى مرغوب و مشترىپسند شدن، به وسیله یک عده مواد شیمیایى رنگ مى کنند.
این رنگهاى شیمیایى همه براى بدن مضرند
لذا به موجب قوانینى در کشورهاى متمدن کنونى، رنگ کردن آرد قدغن شده است،
با این حال، هنوز هم در شهرهاى بزرگ امروز متداول است.
نام کتاب : مجموعه آثار دکتر سید جلال مصطفوی کاشانی
موضوعات مرتبط: تغذیه، چند کلمه حرف کتاب
۲۸ فروردین ۱۳۹۶ [۱۰:۰۵]
۵۷۴ بازدید
آرشیو موضوعی
از دل مقالات (۴)بازنشر (۲۰)
تغذیه (۲۰)
چند کلمه حرف کتاب (۱۶)
دکتر الهام قدمی یزدی (۳)
دکتر راحله زارعشاهی (۳)
دکتر محمدعلی زارعیان (۱۵)
دکتر مهدی عدل (۱)
ریزنگاشت (۱۲)
طب سنتی ایران (۲۶)
مفردات و گیاهان دارویی (۱۴)
یادداشت (۱۵)
آرشیو زمانی
دی ۹۷ (۳)شهریور ۹۷ (۲)
مرداد ۹۷ (۳)
تیر ۹۷ (۶)
خرداد ۹۷ (۴)
دی ۹۶ (۵)
آذر ۹۶ (۴)
مهر ۹۶ (۵)
شهریور ۹۶ (۲)
مرداد ۹۶ (۲)
تیر ۹۶ (۵)
خرداد ۹۶ (۷)
اردیبهشت ۹۶ (۱۱)
فروردین ۹۶ (۸)
اسفند ۹۵ (۲)