سپید: گروهی از محققان دانشگاه تکنولوژی کوئینزلند و دانشگاه کوئینزلند جنوبی در استرالیا، اخیرا بررسیهایی را پیرامون ارتباط بین چربی و بروز استئوآرتریت انجام دادهاند.
این مطالعه نشان داد که آنتیاکسیدانها و داروهای ضد کلسترول ممکن است سرعت پیشرفت آسیب مفصل در ارتباط با اسیدهای چرب موجود در مواد غذایی مانند روغن و کره را کاهش دهند.
این گروه به طور خاص تاثیرات رژیم غذایی غنی از اسیدهای چرب اشباع و کربوهیدراتهای ساده را بر استئوآرتریت بررسی کردند.
این اجزای غذایی معمولا در فستفودها و غذاهای دارای چربی و کربوهیدرات بالا یافت میشوند.
موضوعات مرتبط: بازنشر، تغذیه
۶ اردیبهشت ۱۳۹۶ [۱۰:۰۶]
۵۶۸ بازدید
آرشیو موضوعی
از دل مقالات (۴)بازنشر (۲۰)
تغذیه (۲۰)
چند کلمه حرف کتاب (۱۶)
دکتر الهام قدمی یزدی (۳)
دکتر راحله زارعشاهی (۳)
دکتر محمدعلی زارعیان (۱۵)
دکتر مهدی عدل (۱)
ریزنگاشت (۱۲)
طب سنتی ایران (۲۶)
مفردات و گیاهان دارویی (۱۴)
یادداشت (۱۵)
آرشیو زمانی
دی ۹۷ (۳)شهریور ۹۷ (۲)
مرداد ۹۷ (۳)
تیر ۹۷ (۶)
خرداد ۹۷ (۴)
دی ۹۶ (۵)
آذر ۹۶ (۴)
مهر ۹۶ (۵)
شهریور ۹۶ (۲)
مرداد ۹۶ (۲)
تیر ۹۶ (۵)
خرداد ۹۶ (۷)
اردیبهشت ۹۶ (۱۱)
فروردین ۹۶ (۸)
اسفند ۹۵ (۲)