سپید: گروهی از محققان دانشگاه تکنولوژی کوئینزلند و دانشگاه کوئینزلند جنوبی در استرالیا، اخیرا بررسی‌هایی را پیرامون ارتباط بین چربی و بروز استئوآرتریت انجام داده‌اند.
این مطالعه نشان داد که آنتی‌اکسیدان‌ها و دارو‌های ضد کلسترول ممکن است سرعت پیشرفت آسیب مفصل در ارتباط با اسید‌های چرب موجود در مواد غذایی مانند روغن و کره را کاهش دهند.
این گروه به طور خاص تاثیرات رژیم غذایی غنی از اسیدهای چرب اشباع و کربوهیدرات‌های ساده را بر استئوآرتریت بررسی کردند.
این اجزای غذایی معمولا در فست‌فود‌ها و غذاهای دارای چربی‌ و کربوهیدرات بالا یافت می‌شوند.




موضوعات مرتبط: بازنشر، تغذیه
۶ اردیبهشت ۱۳۹۶ [۱۰:۰۶]
۵۶۸ بازدید