دکتر محمدعلی زارعیان، دانش آموخته طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران
یکی از مخالفتهایی که در مورد استفاده از زرده تخم مرغ نیمبرشت(عسلی) ابراز می گردد این است که تخم مرغ نیمبرشت می تواند انتقال دهنده باکتری سالمونلا باشد. متن پیش رو حاوی نکاتی از طب جدید و طب سنتی در این زمینه به عنوان مقدمه و در نهایت جمع بندی این نکات جهت رسیدن به یک نتیجه قابل استفاده می باشد.
طب جدید:
یک. سفت شدن زرده تخم مرغ لزوما مانع از انتقال سالمونلا نخواهد گردید و در صورت رعایت شرایط حرارتی آن، باعث کاهش ریسک انتقال می گردد.
دو. سالمونلا در بعضی از افراد فلور نرمال بدن می باشد و کشف آن در مدفوع لزوما به معنای عفونت با آن نیست.
سه. ابتلای با سالمونلا در اکثر افراد خودمحدود شونده است و فقط در افراد با ضعف و نقص سیستم ایمنی می تواند عفونت شدید ایجاد نماید.
چهار. افراد مصرف کننده شربتهای ضداسید و داروهای سرکوبگر اسید معده ریسک ابتلای بالاتری نسبت به افراد عادی دارند.
پنجم. تمام خوراکیهایی که در آنها از تخم مرغ خام استفاده می شود می توانند انتقال دهنده سالمونلا باشند مثل سس مایونز، بعضی از انواع بستنی و....
موضوعات مرتبط: تغذیه، دکتر محمدعلی زارعیان، طب سنتی ایران، یادداشت
آرشیو موضوعی
از دل مقالات (۴)بازنشر (۲۰)
تغذیه (۲۰)
چند کلمه حرف کتاب (۱۶)
دکتر الهام قدمی یزدی (۳)
دکتر راحله زارعشاهی (۳)
دکتر محمدعلی زارعیان (۱۵)
دکتر مهدی عدل (۱)
ریزنگاشت (۱۲)
طب سنتی ایران (۲۶)
مفردات و گیاهان دارویی (۱۴)
یادداشت (۱۵)
آرشیو زمانی
دی ۹۷ (۳)شهریور ۹۷ (۲)
مرداد ۹۷ (۳)
تیر ۹۷ (۶)
خرداد ۹۷ (۴)
دی ۹۶ (۵)
آذر ۹۶ (۴)
مهر ۹۶ (۵)
شهریور ۹۶ (۲)
مرداد ۹۶ (۲)
تیر ۹۶ (۵)
خرداد ۹۶ (۷)
اردیبهشت ۹۶ (۱۱)
فروردین ۹۶ (۸)
اسفند ۹۵ (۲)