حکیم ایرانی:

اسفناج طبق نظر اغلب دانشمندان یکى از گیاهانى است که ظرفیت #ضدسرطانى آن خیلى بالا و براى پیشگیرى ابتلاى به سرطان به سلطان گیاهان معروف است.
بنابراین اشخاصى که سالها اعتیاد به سیگار و دخانیات داشته‏اند از نظر این خاصیت باید به خوردن اسفناج توجه خاص مبذول دارند.
اسفناج که از سبزیهاى داراى رنگ سبز تیره است، همراه با هویج در صدر لیست خوراکى‏هاى ضد سرطان جاى دارد و طبق تحقیقات دانشمندان در کاهش نرخ ابتلاى به سرطان مؤثر است، بخصوص در پیشگیرى سرطان کولون، سرطان رکتوم، سرطان معده، سرطان پروستات و سرطان حنجره و حلق و سرطان مخاط رحم و سرطان گردن و سرطان مرى و به‏ویژه سرطان ریه نقش والایى دارد.
مطالعات علمى نشان مى‏دهد اشخاصى که در حد بسیار کم و بندرت از سبزیجات به رنگ سبز تیره که داراى مقدار زیادى ماده معروف کاروتنوئید هستند و در این گروه اسفناج در صدر آنها قرار دارد، مى‏خورند دو برابر بیشتر از سایرین در معرض خطر ابتلاى به سرطان هستند.
و درعین‏حال تحقیقات علمى نشان مى‏دهد اشخاصى که هر روز یک خوراک اسفناجى مى‏خورند حتى معتادین به دخانیات خیلى کمتر از دیگران در معرض این خطر قرار دارند.
در هر ده مورد از یازده تحقیق علمى که در مورد سرطان ریه به عمل آمده است حقایق فوق تأیید شده است.

نام کتاب : معارف گیاهی، حسین میرحیدر


مأخذ



موضوعات مرتبط: تغذیه، چند کلمه حرف کتاب
۱۶ تیر ۱۳۹۶ [۱۱:۴۹]
۶۰۰ بازدید