مقداری از رشته های زعفران را در یک لیوان آب بریزید.
بعد از حدود ده دقیقه اگر رنگ آب به سرعت تغییر کرد و رشته ها سفید شد و رنگ ایجادشده نارنجی بود، زعفران تقلبی بوده است.
ولی اگر رشته ها همچنان رنگ قرمز خود را حفظ کردند، و رنگ آب به کندی تغییر کرد و زرد روشن بود، زعفران اصل میباشد.
موضوعات مرتبط: ریزنگاشت، مفردات و گیاهان دارویی
۲۰ تیر ۱۳۹۶ [۲۲:۲۱]
۶۰۳ بازدید
آرشیو موضوعی
از دل مقالات (۴)بازنشر (۲۰)
تغذیه (۲۰)
چند کلمه حرف کتاب (۱۶)
دکتر الهام قدمی یزدی (۳)
دکتر راحله زارعشاهی (۳)
دکتر محمدعلی زارعیان (۱۵)
دکتر مهدی عدل (۱)
ریزنگاشت (۱۲)
طب سنتی ایران (۲۶)
مفردات و گیاهان دارویی (۱۴)
یادداشت (۱۵)
آرشیو زمانی
دی ۹۷ (۳)شهریور ۹۷ (۲)
مرداد ۹۷ (۳)
تیر ۹۷ (۶)
خرداد ۹۷ (۴)
دی ۹۶ (۵)
آذر ۹۶ (۴)
مهر ۹۶ (۵)
شهریور ۹۶ (۲)
مرداد ۹۶ (۲)
تیر ۹۶ (۵)
خرداد ۹۶ (۷)
اردیبهشت ۹۶ (۱۱)
فروردین ۹۶ (۸)
اسفند ۹۵ (۲)