خاتمه:

یک. در طب سنتی توصیه به مصرف زرده تخم مرغ عسلی به تنهایی است نه تخم مرغ عسلی به صورت کامل. این نحوه مصرف به دلیل خاصیت زرده تخم مرغ و هضم سریع آن و نداشتن فضولات تغییر چندانی در مواد دفعی نخواهد داشت. با این حال اگر کسی با مصرف زرده تخم مرغ دچار اسهال گردد این اسهال دیرپا نخواهد بود و خودبخود رفع خواهد گردید.

دو. اسهال در طب سنتی لزوما نشانه بدی نیست و بیان کننده توانایی بدن برای دفع مواد زاید می باشد. البته دیرپا شدن اسهال در افراد اکثرا به دلیل دستکاری غیرضروری یا به دلیل وجود بیماری زمینه ای در فرد است که بدن از طریق اسهال سعی در دفع موادعامل بیماری می نماید.

سه. اگر به دنبال مصرف زرده تخم مرغ نیمبرشت به تنهایی دچار اسهال گشتید (که به نظر بعید است)، اولین اقدام پرهیز از مصرف داروهای مختلف و مصرف مایعات به اندازه کافی (آبمیوه های مصنوعی به دلیل شیرینی می توانند تشدیدکننده اسهال باشند) می باشد. بعید است با دو نکته گفته شده اسهال شما در کوتاه مدت برطرف نگردد. علی ای حال در صورت تشدید اسهال و خونی شدن و به طول انجامیدن آن بیش از 3 روز مراجعه به پزشک ضروری است. ضمنا بعد از رفع اسهال برای پاکسازی بدن خود و برگرداند آن به حالت اعتدال به متخصص طب سنتی مراجعه کنید.

چهار. اگر قرار است تخم مرغ را همراه با سفیده مصرف کنید بهتر است آن را کامل بپزید تا زرده سفت شود و بعد از مصلحات گفته شده استفاده نمایید.




موضوعات مرتبط: تغذیه، دکتر محمدعلی زارعیان، طب سنتی ایران، یادداشت
۱۳ فروردین ۱۳۹۶ [۱۷:۵۰]
۶۱۲ بازدید